Gemarineerde ossenhaas spiesjes

Het was weer prachtig weer het afgelopen weekend dus hebben we eindelijk weer eens de bbq aangestoken. Omdat we maar met z’n tweeën zijn (de kleinste is nog niet aan bbq-eten toe) is het bij ons altijd een beetje zoeken naar hoe we de maaltijd leuk en lekker kunnen houden zonder dat we in een festijn belanden van alleen maar vlees en stokbrood. Zo kwamen we uit bij deze heerlijke ossenhaas spiesjes van The Butchery. Met deze spiesjes kun je makkelijk een avondmaal van de barbecue bereiden en makkelijk combineren met andere items.

Gemarineerde ossenhaas spiesjes

Malse spiesjes van ossenhaaspuntjes met een heerlijke marinade
Bereidingstijd5 minuten
Servings: 2

Ingrediënten

  • 4 stuks ossenhaas spies

Instructies

  • Stel de barbecue in op direct grillen en laat de kolen/briketten op temperatuur komen.
  • Zodra je barbecue op temperatuur is (ongeveer 200 graden Celsius) kun je de spiesjes boven de kooltjes leggen.
  • Let op dat je ze op tijd draait en niet te lang laat grillen, anders wordt het vlees taai en dat is zonde.
  • Als het vlees mooi medium is kun je de spiesjes van de gril halen en serveren. Eet smakelijk!