Varkenshaas in portsaus

 

Varkenshaas in portsaus

Malse varkenshaas met een lekker pittig sausje
Bereidingstijd25 minuten
Gang: Hoofdgerecht

Ingrediënten

Instructies

  • Plet de peperkorrels en voeg hierbij de knoflook en het zout.
  • Meng alles goed door elkaar en rub de varkenshaas hiermee in.
  • Verwarm een koekenpan voor op middelhoog vuurBak de varkenshaas zo’n 4 minuten per kant vuur iets lager zetten (de baktijd ligt aan hoe rosé je de varkenshaas wil eten).
  • Vlees uit de pan en op een bord afdekken met aluminiumfolie en laten rusten.
  • Voeg de bouillon en de port toe.
  • Regelmatig even roeren en flink laten inkoken (moet stroperig worden) gedurende een minuut of 3-5.
  • Besprenkel de varkenshaas met de jus en de verse tijm.

Afkomstig van Beef & Steak