Spinazie varkenshaas pinwheels
Servings: 4 personen
Ingrediënten
- 2 stuks varkenshaasjes
- 2 el Noskos The Chicken
- 4 plakken bacon dikke plakken in blokjes gesneden
- 120 gr roomkaas
- 120 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 100 gr babyspinazie
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 2 el roomboter
- 2 el balsamico azijn
Instructies
- Bak in een koekenpan de bacon krokant, haal uit de pan en leg op een velletje keukenpapier.
- Doe de roomboter en ui in de pan en laat een minuut of 20 al roerend bakken.
- Verlaag de temperatuur en voeg al roerend de azijn toe.
- Haal van het vuur en zet apart.
- Vlinder de varkenshaas (vlinderen is het opensnijden van een stuk vlees zodat je een platter stuk met een groter oppervlak krijgt), smeer de roomkaas erop, vervolgens de parmezaanse kaas, uienmengsel, spinazie en bacon.
- Rol de varkenshaas op en bind vast met slagerstouw of maak het je gemakkelijk en gebruik cocktailprikkers.
- Bestrooi nu aan alle kanten met de rub.
- Grill het vlees op zo’n 190 graden in 20-30 minuten gaar, de kerntemperatuur moet rond de 63 graden zijn.
- Laat zo’n 10 minuten rusten, verwijder het slagerstouw of de cocktailprikkers en snijd mooie plakken van 2,5 cm dik.
Afkomstig van Beef & Steak