Gevulde bbq portobello’s met perzik

 

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot, een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Bereidingstijd25 minuten
Gang: Bijgerecht
Trefwoord: barbecue, perzik, vega
Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 200 gr geitenkaas
  • 2 el honing
  • 1 perzik
  • 30 gr walnoten
  • snufje tijm
  • peper naar smaak
  • zout naar smaak

Instructies

  • Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.
  • Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Afkomstig van Leukerecepten