Spareribs om je vingers bij op te eten.
Spaanse Iberico spareribs
De lekkerste spareribs die je maar kunt bedenken.
Servings: 2 personen
Ingrediënten
- 2 strengen Iberico spareribs
- ½ teentje fijn gesneden knoflook
- 1 el fijn gesneden Chilli Peper
- 1 el fijn gesneden Oregano
- ½ el fijn gesneden Rozemarijn
- zwarte gemalen peper
- 1 tl suiker
- ½ limoen geperst
- zeezout
- olijfolie
Instructies
- Meng alle bovenstaande ingrediënten tot een gladde marinade.
- Haal het vlies van de spareribs en leg ze minimaal 1 uur in de marinade, beter is om de spareribs een nacht in deze marinade te laten staan.
- Verwarm de oven of BBQ tot 120 graden Celsius. Bij gebruik van de BBQ richt je deze in voor indirecte verhitting
- Leg de ribs in de oven of op de BBQ gedurende 3,5 uur, totdat het vlees gemakkelijk loskomt van het bot.
Afkomstig van Beef & Steak