Tex-mex wraps
Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.
Servings: 4 personen
Equipment
- Visklem
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 4 grote tortillawraps
- 6 el salsa hot
- 190 gr Goudse jong belegen plakken
- 100 gr runderrookvlees
Instructies
- Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
- Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.
- Rol de wraps op en doe er 2 in een visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.
- Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.
- Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.
- Haal de wraps uit de klem en serveer. Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.