Tex-mex wraps

 

Tex-mex wraps

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.
Servings: 4 personen

Equipment

  • Visklem

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 4 grote tortillawraps
  • 6 el salsa hot
  • 190 gr Goudse jong belegen plakken
  • 100 gr runderrookvlees

Instructies

  • Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
  • Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.
  • Rol de wraps op en doe er 2 in een visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.
  • Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.
  • Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.
  • Haal de wraps uit de klem en serveer. Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.