Barbecue-kippenvleugels met dip van crème fraîche
Chicken wings zijn niet voor niets altijd als allereerste op: kids smullen ervan, en volwassen óók!
Servings: 6 personen
Ingrediënten
- 150 ml barbecuesaus
- 2 el vloeibare honing
- 2½ tl tabasco chipotle pepper sauce
- 1 kg scharrel kippenvleugels
- 250 g crème fraîche
Instructies
- Steek de barbecue aan. Meng de barbecuesaus, honing en ½ tl tabasco tot een marinade. Bestrooi de kippenvleugels met peper en zout en bestrijk ze rondom met de marinade. Leg ze in de ovenschaal.
- Zet de ovenschaal op de barbecue en gril de kippenvleugels in ca. 50 min. gaar. Keer regelmatig.
- Meng ondertussen de crème fraîche en de rest van de tabasco tot een dip. Neem de kippenvleugels van de barbecue en leg ze op een schaal. Serveer met de dip.