Moink balls

 

Moink balls

Een lekker klein voorafje.
Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd1 uur 25 minuten
Servings: 30 stuks

Ingrediënten

Instructies

  • Meng de ingrediënten van de balletjes goed door elkaar en draai er balletjes van die iets kleiner zijn dan een golfbal
  • Bestrooi de balletjes met de barbecue rub. Wikkel een half plakje ontbijspek om de balletjes en zit dit vast met een cocktailprikkertje. Zet je Moink balls een half uurtje in de koelkast om op te stijven en maak ondertussen je bbq gereed voor indirect grillen op 107°-121° graden.
  • Voeg het rookhout toe en leg de Moink balls weg van het vuur op het rooster. Doe in één van de ballen een kerntemperatuurmeter. Barbecue de Moink balls een uur tot een kerntemperatuur van 60° ben bestrijk ze met de barbecuesaus. Laat ze nog een half uur liggen en ze zijn klaar bij 70°.