Beefribs

DE LEKKERSTE SHORT RIBS

Beef short ribs zijn een prachtige zachte variatie op de bekende spareribs en u kunt ze gemakkelijk online kopen. Iedereen kent spareribs, maar meestal alleen van het varken. Minder bekend zijn de spareribs van het rund. Er zijn twee bekende soorten beef ribs: de chuck ribs en de short rib. De chuck rib is een snit die bestaat uit vier ribben met vlees erop. Dit stuk zit achter, aan de onderkant van de nek van het rund. De short rib is een snit die bestaat uit drie ribben met vlees van de borst (brisket) erop.

CHUCK RIB EN SHORT RIB

Het mooiste is om de flat rib in zijn geheel low & slow te bereiden. Dit zijn vaak grote stukken van soms wel twee kilo of meer. De chuck ribs snijden we tussen de ribben los van elkaar. U krijgt dan een rib met het lekkerste vlees erop. Heerlijk om langzaam te garen. De short rib wordt altijd overdwars geleverd. U heeft dan een steak met drie losse stukken rib eraan. Ook langzaam te garen, maar grillen als een steak kan ook.

NEDERLAND: ONTDEK DE HEERLIJKE SHORT RIBS!

Waar u ook woont in Nederland en wat voor vlees u ook lekker vindt: probeer de short ribs en laat een wereld voor u opengaan. Ga voor heerlijke mals vlees dat zo van het bot valt en proef de boterzachte structuur van de crème de la crème van de ribs. Wilt u er zeker van zijn van het lekkerste rundvlees? Breng de ribben dan op smaak met onze heerlijke kruiden en sauzen.

Delen is vermenigvuldigen

Producttags